מהו אשלגן oleate?

שלא כמו אשלגן כלורי ו אשלגן gluconate, אשלגן oleate אינו תוסף תזונה. כימיקל זה ידוע על ידי מגוון רחב של שמות, כולל Assium 9-octadecenoate, סבון מערכת ההפעלה, טרנמין ומלח אשלגן של חומצה אולאית. נמצא מזונות רבים וקוסמטיקה, אשלגן oleate גם מתרחשת באופן טבעי בגופים של חרקים.

אשלגן אשלגן הוא גם מלח וחומצת שומן. זה מלח כי זה תוצר של חומצה ובסיס. זוהי חומצת שומן כי יש לה עמוד שדרה פחמן ארוך עם טרמינל קבוצת carboxyl. אשלגן אשלגן יש משקל מולקולרי של 321.62 ונקודת התכה של 428 מעלות צלזיוס. זה מתמוסס בחופשיות במים כדי לייצר פתרונות בסיסיים קל עם pH גבוה מ -7.

אשלגן oleate משמש מתחלב בסבונים נוזליים רבים, ניקוי פנים, שעווה שפם, שוטף הגוף ואת השיער permanents. מתחלבים לפעול כמו פעילי שטח ולהפחית את מתח הפנים של נוזל. אשלגן אשלגן מונע את החומרים במוצרים אלה מלהפריד לכימיקלים נפרדים.

ה- FDA אומר אשלגן oleate “ניתן להשתמש בבטחה מזון בייצור של רכיבי מזון” כל עוד הוא משמש “קלסר, מתחלב ו antaking סוכן”, ואת המוצר מסומן כראוי. השימוש אשלגן oleate מזון דורש שימוש בכימיקלים מזון בכיתה, אשר יש טוהר גבוה יותר ציונים רבים אחרים של ריאגנטים.

חברת כימית Triveni Interchem מדווח כי גופות של דבורים ו Pogonomyrmex נמלים פולטים אשלגן oleate כפי שהם ריקבון. חרקים אחרים מגיבים לריח של חומר כימי זה על ידי הסרת הגוף של החרק המת מן הקן או הכוורת. אם אתה מברשת את הגוף של דבורה חיה או נמלה עם חומצה אולאית, חרקים אחרים יסיר אותו מן הכוורת או קן כאילו היה מת.

כִּימִיָה

שימושים קוסמטיים

אישור FDA

טיול באגים מת